Μονοκατοικία προς αγορά, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - 49 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2014. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το σπίτι προσφέρει θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και μια αίθουσα παιχνιδιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο αλλά και, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ωραίο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 5 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.