Μονοκατοικία προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο - 1.458 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ και μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, γυάλινη οροφή και μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό με ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και γυάλινη οροφή. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και ένα κήπο πάτιο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αχυρώνας. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα ψυγείο, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, μια τζαμαρία και καλό φωτισμό. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά και 1 τραπεζαρία 1 αποθηκευτικό χώρο ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο και μια βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα ιδιωτικό προαύλιο, ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή το οποίο την κάνει φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα ψυγείο, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά και ντουλάπια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο και σε χωράφια, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, έναν φούρνο, ένα στεγνωτήριο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο και ένα πλυσταριό αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και έναν απορροφητήρα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, γυάλινη οροφή και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, ενιαία, έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα, με λουτρό και ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο : ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.