Μονοκατοικία προς αγορά, Ηνωμένο Βασίλειο - 696 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο και μια βεράντα. Τιμή : 2500000£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο μπανγκαλόου μονοκατοικία διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ. Το μπανγκαλόου διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα σε κήπο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, γυάλινη οροφή και μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα καθώς επίσης ξύλινα δοκάρια οροφής, ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με λουτρό. Το μπανγκαλόου περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα και ένα σπα. Τιμή : 385000£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το μπανγκαλόου μονοκατοικία διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το μπανγκαλόου βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το μπανγκαλόου προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα στεγνωτήριο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με ντούς. Το μπανγκαλόου περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Τιμή : 250000£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα.. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και ένα στεγασμένο κήπο. Τιμή : 1095000£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο μπανγκαλόου μονοκατοικία διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το μπανγκαλόου διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με ντούς. Το μπανγκαλόου περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ντουλάπια, μια αποθήκη και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα. Τιμή : 255000£ (GBP). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, ένα ψυγείο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ντουλάπια και μια σοφίτα. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Τιμή : 399950£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, έναν απορροφητήρα, ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Τιμή : 430000£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, γυάλινη οροφή και μια τζαμαρία. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, ένα νεροχύτη, με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ντουλάπια και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 699950£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και μια βεράντα. Τιμή : 415000£ (GBP).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 1 δωμάτιο των οποίων 1 υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες.. Τιμή : 375000£ (GBP).