Μονοκατοικία προς αγορά, Ιρλανδία - 4.991 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Drumlish
Glasheen, Drumlish,Co. Longford,Longford
4153
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 153 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Kilbarrack
2 Millbrook Grove, Kilbarrack, Dublin 5,Dublin
1
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι με στύλ μοντέρνο διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα στεγασμένο κήπο. Τιμή : 145000€ (EUR).
Dún Laoghaire
2 Adelaide Street, Dun Laoghaire,Dublin
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ταβανογωνίες. Περιέχει εξίσου 2 κουζίνες η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 8 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 725000€ (EUR).
Coolock
2 Castle Elms, Coolock, Dublin 17,Dublin
2
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και υγραέριο, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο. Τιμή : 135000€ (EUR).
Coolock
4 Castle Elms, Coolock, Dublin 17,Dublin
2
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Τιμή : 259500€ (EUR).
Ενισκίλεν
Unshinagh, Blacklion,Cavan
1
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 2 δωμάτια. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Τιμή : 55000€ (EUR).
Ενισκίλεν
Marian Crescent, Blacklion,Cavan
1
Προς πώληση. Αυτό το μπανγκαλόου μονοκατοικία διαθέτει 3 δωμάτια. Το μπανγκαλόου βρίσκεται σε ένα χωριό. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 38000€ (EUR).
Clondalkin
35 Glenbourne Green, Clondalkin, Dublin 22,Dublin
1
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το σπίτι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων και ένα ψυγείο αλλά και, 1 μπάνιο : με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Τιμή : 170000€ (EUR).
Ballsbridge
25 Ailesbury Road, Ballsbridge, Dublin 4,Dublin
3
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 5 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει θέα σε κήπο, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή το οποίο την κάνει φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει ταβανογωνίες, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, 4 γραφεία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ράφια και μια αποθήκη. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Τιμή : 2950000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.