Μονοκατοικία προς αγορά, Ισπανία - 14.228 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτή η όμορφη μονοκατοικία επιπλωμένη βίλλα 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 144 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο ανακαινισμένο το 2012 2010. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση 8 m² και ένας αποθηκευτικός χώρος. Η βίλλα βρίσκεται σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε κήπο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα δωμάτιο κουτιών, ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι ηλιακή. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 325000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια αίθουσα φίτνες. Η βίλλα διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Πάλμα ντε Μαγιόρκα
13101
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 101 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε μαγαζιά, 5 λεπτά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 10 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 7 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 7 λεπτά, 7 λεπτά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο 50 m² μια βεράντα 10 m². Τιμή : 200000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το σαλέ έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 949 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σαλέ προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Το σαλέ περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 848000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Puebla de Don Fadrique
450
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 450 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 308637 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Τιμή : 390000€ (EUR).
Αλμπαθέτε
PLAZA PERIODISTA ANTONIO ANDUJAR,15,ESC.DCHA,4ºA
2100
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 100 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Τιμή : 150000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτή η επιπλωμένη βίλλα 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 199 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένας αποθηκευτικός χώρος. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε ένα χωριό. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε βουνά, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία το οποίο την κάνει φωτεινό, παρέχει εξίσου ανεξάρτητη μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, έναν φούρνο και ένα πληντύριο αλλά και, 4 μπάνια : με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, μια αποθήκη και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα. Τιμή : 475000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη μονοκατοικία βίλλα με στύλ μοντέρνο διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Η βίλλα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 20 λεπτά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και στην θάλασσα, 800 m. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο. Τιμή : 359000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο με ψησταριά μια βεράντα και ένα σολάριουμ 20 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Τιμή : 191000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Η βίλλα βρίσκεται σε ένα χωριό. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Τιμή : 274000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Η βίλλα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και ένα σολάριουμ 58 m², αυτή η βίλλα έχει μια πισίνα και μια πισίνα ιδιωτική. Τιμή : 342995€ (EUR).