Μονοκατοικία προς αγορά, Ιταλία - 24.455 αποτελέσματα

Civitella del Tronto
Frazione Ripe bassa SNC
32110
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 110 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 92 m². Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 2400 m² και διαθέτει 34 δωμάτια των οποίων 12 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2001. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 28328 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ. Η βίλλα διαθέτει 12 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου 2 κουζίνες η οποία είναι εξοπλισμένη και έναν φούρνο αλλά και, 24 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ καθώς επίσης και 24 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 4 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα, ένα σολάριουμ και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης, μια αίθουσα φίτνες και ένα γήπεδο τένις.
Tenno, Trentino
Via Dante Alighieri 17
71.038
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 4 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 1038 m² και διαθέτει 23 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί τον 18ο αιώνα, το 1780 και είναι ανακαινισμένο το 2007. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1000 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 7 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα κελάρι, ένα υπόγειο, μια κάβα κρασιών και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 1000 m². Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Cavallirio
Via Martin Luther King 1
4236
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 236 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3000 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι και μια μεζανίνα που χρησιμεύει σε δωμάτιο με μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 4 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα κελάρι, ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 744 m² και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει γύψινα σχέδια οροφής, ένα τζάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα τύπου κουζινάκι, 7 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 159 m² και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1968. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα.
Ρώμη
Via Di Santa Melania
107999
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 5 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 999 m² και διαθέτει 7 υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι με ανελκυστήρα πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 10 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 42 γραφεία, ένα πλυσταριό, ντουλάπια, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο.
Alanno
via prati, 51
32240
Προς πώληση. Αυτή η πλήρως επιπλωμένη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 12 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η βίλλα βρίσκεται σε κήπο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι ηλιακή, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ταράτσα 55 m².
Marina di Andora
Strada delle Patelle
45245
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 245 m² και διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Galatro
via TRENTO 18
44130
Προς πώληση. Αυτή η επιπλωμένη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα τύπου κουζινάκι, 4 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.