Μονοκατοικία προς αγορά, Καναδάς - 7.245 αποτελέσματα

Innisfil
422/424 Big Bay Point Road
68390
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 390 m² και διαθέτει 8 δωμάτια των οποίων 8 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας και ένας αποθηκευτικός χώρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 6 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει μια αποθήκη. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Μισισάουγκα
15 TECUMSEH AVE
24
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 173 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1929. Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Μισισάουγκα
3569 AUTUMNLEAF CRES
24
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο στο ισόγειο πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Μισισάουγκα
1149 STRATHY AVE
22
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.
Νιουμάρκετ
840 Shadrach Drive
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο στο ισόγειο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα.
Νιουμάρκετ
349 Penn Avenue
23
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι μονοκατοικία διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο στο ισόγειο. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει τοίχους από τούβλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο και ένα ψυγείο αλλά και, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. από Wifi.
Innisfil
1914 Emerald Court
34186
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 186 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα.
Saint-Sauveur
19 Av. des Lords
45407
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 407 m² και διαθέτει 23 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2008. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2662 m². Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι και μια μεζανίνα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, έναν φούρνο, ένα πληντύριο, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 407 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ντουλάπια και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ 10 θέσεων 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 24 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με έναν φούρνο, ένα ψυγείο και ηλεκτρικές πλάκες αλλά και, 4 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο αλλά και 1 αποθηκευτικό χώρο ένα υπόγειο και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης και μια αίθουσα φίτνες.