Μονοκατοικία προς αγορά, Κροατία - 198 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 182 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 936 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 170 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει ανακαινιστεί το 2010. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1100 m². Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 6 km. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι ηλιακή, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ καθώς επίσης και ευκολίες στάθμευσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Το σπίτι διαθέτει φωτοβολταϊκά.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 60 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 100 m. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι.. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. 00€ (EUR) αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 140 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 360 m². Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 35 m² καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 60 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο και προσφέρει θέα στην θάλασσα.. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι 2 ορόφων με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 400 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο : 0043. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία σπίτι με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 445 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3900 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 3 km. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, ράφια και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 210 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1170 m². Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 48 m². Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και ένα δωμάτιο κουτιών. Η θέρμανση είναι με πετρέλαιο, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο 1175 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 130 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ένα πληντύριο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα δωμάτιο κουτιών. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Τιμή : (χωρίς κοινόχρηστα). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. από Wifi.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 85 m² και διαθέτει 41 δωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο 1ο όροφο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη και ένα πληντύριο. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. από Wifi.