Μονοκατοικία προς αγορά, Λετονία - 202 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 10 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 35000 m² στο οποίο υπάρχει ένας ξενώνας 316 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια.. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1200 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 1 ορόφoυ διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 4476 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το καθαρό ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια : με χαμάμ. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 4500, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
Jūrmala
Dubulti, Slokas iela, 113a
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2007. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1100 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
Βέντσπιλς
Strādnieku iela, 15
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1998. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1253 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα υπόγειο και μια κάβα κρασιών. Η θέρμανση είναι αυτόνομη. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια διάπλατη βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 500000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες.
Jūrmala
Melluži, Kalēju iela
34
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3757 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 4 m² 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 3757 m² μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο και ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1939. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 4747 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου με μπανιέρα και με ντούς. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και μια βεράντα.
Jūrmala
Melluži, Kāpu iela
25
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 10 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2249 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο και έναν φούρνο αλλά και, 2 μπάνια : με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 4640 m². Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου με χαμάμ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Ρϊγα
Teika, Ausmas iela
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1991. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 300 m². Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.