Μονοκατοικία προς αγορά, Λετονία - 242 αποτελέσματα

Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3697 m². Τιμή : 20000€ (EUR).
Ρϊγα
Mežaparks, Meža prospekts
24
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1845 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος και διαθέτει 1 μπαλκόνι. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας υγραέριο, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια βεράντα. Τιμή : 780000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και έχει κατασκευαστεί το 1997 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 45000 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ και ένας ξενώνας. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου με χαμάμ. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 123000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1200 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Τιμή : 215000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Γιέλγκαβα
Niedru iela, 18
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 711 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα. Τιμή : 99000€ (EUR).
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1 m². Τιμή : 13000€ (EUR).
Προς πώληση. Τιμή : 59000€ (EUR).
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 1993. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2600 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Τιμή : 75000€ (EUR).
Ρϊγα
Beberbeķi, Turlavas iela
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1995. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1365 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο και με χαμάμ. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα. Τιμή : 210000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Jūrmala
Melluži, Kalēju iela
34
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3757 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 3 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 4 m² 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο εμβαδού 3757 m² μια βεράντα. Τιμή : 1000000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο και ένα χαμάμ.