Μονοκατοικία προς αγορά, Λετονία - 220 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2009. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1960 m². Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος, σε ένα χωριό και σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα σε λίμνη, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το καθαρό ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 5 καθιστικά. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο.
Ρϊγα
Mežaparks, Meža prospekts
24
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1845 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας υγραέριο, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1550 m². Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο.
Ρϊγα
Torņakalns, Robežu iela
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1583 m². Τιμή : 210000€ (EUR).
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1708 m². Τιμή : 275000€ (EUR).
Ρϊγα
Mežaparks, Ezermalas iela
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1933 m². Τιμή : 440000€ (EUR).
Προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 950 m². Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε μαγαζιά, 550 m καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς, 400 m καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 γραφείο. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο. Τιμή : 245000€ (EUR).
Jūrmala
Mellužu prospekts
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1949 και είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1884 m². Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα καθώς επίσης και στην θάλασσα, 400 m. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 230000€ (EUR).
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2008. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 5005 m². Τιμή : 170000€ (EUR).
Ρϊγα
Beberbeķi, Turlavas iela
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 1995. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1365 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο και με χαμάμ. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια βεράντα. Τιμή : 210000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.