Μονοκατοικία προς αγορά, Μαρόκο - 2.816 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 750 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ξεχωριστή, 5 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Υπάρχει ένα γκαράζ 1 θέσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα ιδιωτική.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 350 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Περιέχει εξίσου, 10 μπάνια. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Τιμή : 13000000.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 1400 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά και 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι με γκάζι, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν θυρωρό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 690 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 7 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά και 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο 50 m², αυτή η βίλλα έχει μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 450 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 350 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 4 μπάνια : με μπανιέρα και με λουτρό. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 τραπεζαρία, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ντουλάπια, μια αποθήκη και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. 18 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου).
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 900 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, υγραέριο, με μπανιέρα και με χαμάμ. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα θερμαινoμενή. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 288 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με χαμάμ. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ένα βεστιάριο, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 320 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Περιέχει εξίσου, 3 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα κοινή.