Μονοκατοικία προς αγορά, Μαυρίκιος - 13 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτή η επιπλωμένη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 296 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από μια τζαμαρία. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία 1 τουαλέτα. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα, μια πισίνα και ένα σπα. 580 κοινόχρηστα, 121345 αμοιβή μεσιτικού γραφείου (περιλαμβάνονται έξοδα μεσιτικού γραφείου).
Προς πώληση. Αυτή η πλήρως επιπλωμένη βίλλα διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα 2 κουζίνες η οποία είναι ενιαία, 2 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια βεράντα. 45 κοινόχρηστα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Η σκεπή είναι αχυρένια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 2 μπάνια : με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα ιδιωτική. Τιμή : 1€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 144 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2018. Η βίλλα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα βεστιάριο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια βεράντα 25 m², αυτή η βίλλα έχει μια πισίνα, μια πισίνα ιδιωτική και ένα σπα. Διαθέσιμο από 65. Τιμή : 653000€ (EUR) συν 200€ (EUR) κοινόχρηστα, 653000€ (EUR) έξοδα δικηγόρου, 653000€ (EUR) φόρος ακινήτου. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 200 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Η σκεπή είναι πέτρινη. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 10 λεπτά. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, με μπανιέρα και με ντούς. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα βεστιάριο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο 620 m² μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 1€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο και έχει κατασκευαστεί το 2017. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 200 m. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, 1 μπάνιο. Το σπίτι περιλαμβάνει 2 καθιστικά και 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία επιπλωμένη βίλλα μονοκατοικία 1 ορόφoυ με στύλ μοντέρνο διαθέτει 9 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής και έχει κατασκευαστεί το 2008. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε κήπο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα 2 κουζίνες, 1 μπάνιο. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό και ένα κελάρι. Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο 2500 m² μια βεράντα και μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε κήπο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα επιφάνειας 25 m². Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 73 m² ένα βεστιάριο, ράφια, μια αποθήκη και ένα υπόγειο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο και μια βεράντα 45 m², αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα, μια πισίνα εξωτερική και ένα σπα. Τιμή : 1€ (EUR) συν 300€ (EUR) κοινόχρηστα.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 138 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2015 και είναι ανακαινισμένο. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος και σε κήπο. Η βίλλα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια πισίνα και ένα σπα. Τιμή : 1€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 118 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2019. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 138 m². Η βίλλα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Περιέχει εξίσου, 2 μπάνια καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 340000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.