Μονοκατοικία προς αγορά, Νότια Αφρική - 7 αποτελέσματα

Γιοχάνεσμπουργκ
Linksfield
34185
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2017. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 250 m² στο οποίο υπάρχει ένας ξενώνας. Η βίλλα διαθέτει 2 μπαλκόνια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο και έναν απορροφητήρα αλλά και, 3 μπάνια καθώς επίσης και 3 τουαλέτες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 γραφείο και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα.
Πρετόρια
11, Sunningdale St
671.100
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 1100 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 7 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο και έχει κατασκευαστεί το 2008. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1050 m². Το σπίτι διαθέτει 3 μπαλκόνια. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 6 μπάνια : με ντούς καθώς επίσης και 6 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει 4 καθιστικά, ένα βεστιάριο και ένα κελάρι. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο, ένα κήπο πάτιο και μια βεράντα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
Προς πώληση. Αυτό το κάστρο έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 10 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2009. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 200000 m² στο οποίο υπάρχει ένα ατελιέ. Το κάστρο βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το κάστρο περιλαμβάνει ένα κελάρι. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
Port Alfred
1 Cranbrook Street
1278
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 78 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο. Περιέχει εξίσου, 1 μπάνιο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο πάτιο, μια βεράντα και μια πισίνα κοινή.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 283 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 903 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινα δοκάρια οροφής. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας ηλεκτρικές πλάκες, με μπανιέρα, με λουτρό και ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 985000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Προς πώληση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση διότι είναι ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 25000 m². Περιέχει εξίσου με ντούς και με χαμάμ. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο, έναν ιδιωτικό κήπο, μια βεράντα και ένα σπα. Τιμή : 775000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.