Μονοκατοικία προς αγορά, Ουγγαρία - 77 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 50 m² και διαθέτει 2 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 935 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 80 m². Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3392 m².
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 748 m² στο οποίο υπάρχει ένα πηγάδι. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ράφια, ένα δωμάτιο κουτιών και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 190 m² και διαθέτει 10 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 630 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση και ένα πηγάδι. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και 1 τραπεζαρία. Η θέρμανση είναι με φυσικό αέριο και υποδαπέδια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 8 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο το 2001. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1960 m². Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με γκάζι και υποδαπέδια, και υπάρχει ένα κλιματιστικό. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ, ένα πάρκινγκ και μια στεγασμένη θέση στάθμευσης 1 θέσης.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 95 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 916 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση και ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα είναι καλή μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 τραπεζαρία και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων με στύλ διώροφο έχει καθαρό εμβαδόν 835 m². Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 γραφείο των 25 m² ένα κελάρι. Υπάρχει ένα πάρκινγκ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1400 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση, ένας αποθηκευτικός χώρος και ένα πηγάδι. Προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει ράφια, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 80 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 2611 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει ράφια και ένα κελάρι.
Mosonmagyaróvár
138
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 138 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 637 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση και ένα πηγάδι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλυσταριό, ένα κελάρι και ένα υπόγειο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.