Μονοκατοικία προς αγορά, Ουκρανία - 10 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 12 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και καινούριο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και μια βεράντα. Τιμή : 320000$ (USD).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 1500 m² και διαθέτει 8 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένας ξενώνας 250 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ένα κάστρο. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σ'ένα δημόσιο πάρκο. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ παλαιακό και διαθέτει πάτωμα με πλακάκι. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα ιδιωτικό πάρκο με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα. Τιμή : 1850000$ (USD).
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 197 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό εμβαδού 30 καθώς επίσης και 1 τραπεζαρία με επιφάνεια 30 21 ένα βεστιάριο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο. Τιμή : 390000$ (USD).
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 989 m² και διαθέτει 10 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, υγραέριο, έναν φούρνο, ηλεκτρικές πλάκες και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο των 25 m² μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα και έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 5 θέσεων 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο 25 m² 13 m² 27 m² με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα και ένα σπα. Τιμή : 2100000$ (USD). Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση και ένας στάβλος. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα χωριό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά, 5. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο. Τιμή : 25000$ (USD). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 367 m² και διαθέτει 9 δωμάτια. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα βεστιάριο, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και ένα χειμερινό κήπο. Τιμή : 250000$ (USD). Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 120 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά. Το σπίτι περιλαμβάνει μια αίθουσα παιχνιδιών. Τιμή : 84900$ (USD).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 186 m² και διαθέτει 3 δωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Περιέχει εξίσου με λουτρό. Υπάρχει ένα γκαράζ. Τιμή : 64900$ (USD).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 180 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Τιμή : 125000$ (USD).
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 640 m² και διαθέτει 10 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας και έναν στάβλο. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και ένα σολάριουμ. Τιμή : 3500000$ (USD). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.