Μονοκατοικία προς αγορά, Ουκρανία - 12 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 1000 m² και διαθέτει 16 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο με ανελκυστήρα. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 464 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι προσφέρει θέα σε λίμνη. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο. Το σπίτι περιλαμβάνει μια σοφίτα 160 m². Η πρόσβαση είναι ασφαλής και προστατευμένη από έναν φύλακα. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα ιδιωτικό πάρκο και μια πισίνα. Τιμή : 229900. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 161 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο. Η θέρμανση είναι υποδαπέδια. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση και ένα τηλέφωνο. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 989 m² και διαθέτει 10 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι άνετο. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια εξάρτηση. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο και προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο έχει ένα στύλ αρχιτεκτονικό και διαθέτει ξύλινο πάτωμα, πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι επιπλωμένη, υγραέριο, έναν φούρνο, ηλεκτρικές πλάκες και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία και 1 γραφείο των 25 m² μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα βεστιάριο. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν φύλακα και έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 5 θέσεων 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο 25 m² 13 m² 27 m² με ψησταριά, αυτό το σπίτι έχει μια πισίνα και ένα σπα. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 138 m² και διαθέτει 5 δωμάτια. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Το σπίτι περιλαμβάνει μια σοφίτα.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 357 m² και διαθέτει 7 δωμάτια. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα με υγραέριο και με χαμάμ. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο και ένα χαμάμ. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι διαθέτει 3 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ξύλινο πάτωμα και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα και με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 3 καθιστικά εμβαδού 18. Τιμή : 45000$ (USD). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα τηλέφωνο.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 115 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Η σκεπή είναι με κεραμίδια. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σ'ένα δημόσιο πάρκο. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι ενιαία, υγραέριο και με λουτρό. Η θέρμανση είναι με γκάζι. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο. Τιμή : 38000$ (USD). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 640 m² και διαθέτει 10 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πρόσφατης κατασκευής. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα κομμάτι θάλασσας και έναν στάβλο. Είναι εφικτό να κατασκευαστεί μια επέκταση. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα και προσφέρει μια όμορφη θέα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους καθώς επίσης ξύλινο πάτωμα και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα με μπανιέρα, με λουτρό και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα βεστιάριο. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο, ένα κήπο, ένα χειμερινό κήπο και ένα σολάριουμ. Τιμή : 2900000$ (USD). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια βιβλιοθήκη.
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 150 m² και διαθέτει 6 δωμάτια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ασπατουλάριστους τοίχους. Τιμή : 100000$ (USD).