Μονοκατοικία προς αγορά, Πορτογαλία - 49.151 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 388 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, μια αίθουσα παιχνιδιών, ράφια, ντουλάπια και μια αποθήκη. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα μονοκατοικία 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 185 m² και διαθέτει 2 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι και μια αυλή. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και έναν ιδιωτικό κήπο.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 220 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων και ηλεκτρικές πλάκες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα μονοκατοικία έχει καθαρό εμβαδόν 338 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα πηγάδι και μια αυλή. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος ηλιόλουστη. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες, 10 λεπτά. Το οίκημα είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη. Η βίλλα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει κλειστό 3 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο με ψησταριά, αυτή η βίλλα έχει μια πισίνα.
Προς πώληση. Αυτή η πλήρως επιπλωμένη βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 378 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Η βίλλα διαθέτει μια πρόσβαση από σκάλα, και βρίσκεται κοντά σε δημόσια μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια, και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου μια κουζίνα εξοπλισμένη, έναν φούρνο, ένα ψυγείο, έναν απορροφητήρα και ηλεκτρικές πλάκες. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ράφια, ντουλάπια, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει κλειστό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα 2 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 400 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται μια αυλή. Η βίλλα διαθέτει προσανατολισμό ηλιόλουστη και διαθέτει δυτικό. Η βίλλα προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά σε μαγαζιά καθώς επίσης και στην θάλασσα, 10 λεπτά καθώς επίσης και σε ευκολίες. Το οίκημα είναι ηλιόλουστο. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 γραφείο και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και ένα κήπο. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες.
Pousada de Saramagos
32.679
Προς πώληση. Αυτή η όμορφη φάρμα έχει καθαρό εμβαδόν 2679 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι καινούριο. Η φάρμα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Η φάρμα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο.
Προς πώληση. Αυτή η μονοκατοικία βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 300 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Η βίλλα βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, 250 m. Το οίκημα είναι ανεξάρτητη μόνωση. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, 3 μπάνια : με χαμάμ. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει κλειστό. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και μια πισίνα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από ένα δωμάτιο τηλεόρασης.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 240 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και επιπλωμένη, 2 μπάνια. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα κελάρι. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά.
Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 260 m² και διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Η βίλλα βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Η βίλλα βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Το οίκημα είναι φωτεινό. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Η βίλλα περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό, ράφια, μια αποθήκη και ένα κελάρι. Υπάρχει ένα γκαράζ 2 θέσεων. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια ψησταριά.