Μονοκατοικία προς αγορά, Ρουμανία - 3 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 170 m² και διαθέτει 3 δωμάτια των οποίων 2 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2005. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 4100 m². Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το οίκημα βρίσκεται στο 2ο όροφο. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα περίγραμμα οροφής και πάτωμα με πλακάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα, 2 μπάνια. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα κελάρι και μια σοφίτα. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο και ένα στεγασμένο κήπο. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι μονοκατοικία με στύλ παραδοσιακό έχει καθαρό εμβαδόν 152 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 5400 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε ευκολίες. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο αλλά και, 1 μπάνιο καθώς επίσης και 2 τουαλέτες. Το σπίτι περιλαμβάνει ένα κελάρι και μια σοφίτα. Η θέρμανση είναι με ξύλο. Υπάρχει ένα πάρκινγκ. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα προαύλιο και έναν ιδιωτικό κήπο. Τιμή : 22000€ (EUR). Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 9 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει θέα σε λίμνη.. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 585000€ (EUR).