Μονοκατοικία προς αγορά, Τουρκία - 47 αποτελέσματα

Προς πώληση. Αυτή η βίλλα έχει καθαρό εμβαδόν 320 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατασκευασμένο το 2016. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 600 m². Η βίλλα διαθέτει 1 μπαλκόνι. Περιέχει εξίσου, 4 μπάνια καθώς επίσης και 4 τουαλέτες. Υπάρχει ένα γκαράζ. Το ακίνητο περιλαμβάνει μια πισίνα.
Yalıkavak Mahallesi
129
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι με στύλ μοντέρνο έχει καθαρό εμβαδόν 129 m² και διαθέτει 4 δωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 280 m². Το σπίτι προσφέρει θέα στην θάλασσα, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Υπάρχει ένα γκαράζ και ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα εσωτερική. Τιμή : (χωρίς κοινόχρηστα). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με μια τηλεόραση. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα φίτνες και ένα γήπεδο τένις.
Προς πώληση. Αυτό το όμορφο μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ωραίο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε λίμνη. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πέτρινους τοίχους καθώς επίσης ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Υπάρχει ένα κλιματιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο με ψησταριά. Τιμή : 78093€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων διαθέτει 7 δωμάτια των οποίων 6 υπνοδωμάτια. Το οίκημα βρίσκεται στο ισόγειο πρόσβαση από σκάλα. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει πάτωμα με πλακάκι και ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, ένα πλυσταριό, ένα βεστιάριο, ντουλάπια και ένα υπόγειο. Η πρόσβαση είναι ασφαλής. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 550738€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία σπίτι διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη και ενιαία, 4 μπάνια : με μπανιέρα, με ντούς και με χαμάμ. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ένα πλυσταριό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα, μια πισίνα ιδιωτική και ένα σπα. Τιμή : 320000€ (EUR). Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ένα χαμάμ. Η κατοικία επωφελείται από μια αίθουσα γυμναστικής και μια αίθουσα φίτνες.
Προς πώληση. Αυτό το μονοκατοικία πλήρως επιπλωμένο σπίτι με στύλ αμερικάνικο και διώροφο διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται σε ήσυχο μέρος. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα σε βουνά. Το οίκημα επωφελείται από διπλά τζάμια. Αυτό το ακίνητο διαθέτει ένα τζάκι. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα περιλαμβάνοντας έναν φούρνο, έναν φούρνο μικροκυμάτων, ένα ψυγείο, με μπανιέρα και με ντούς. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό και ντουλάπια. Η πρόσβαση είναι προστατευμένη από έναν συναγερμό. Υπάρχει ένα πάρκινγκ ιδιωτικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και ένα κήπο πάτιο με ψησταριά μια βεράντα και μια πισίνα. Τιμή : 190882€ (EUR).
Προς πώληση. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνεται ένα ατελιέ και ένας ξενώνας. Περιέχει εξίσου με λουτρό. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 αποθηκευτικό χώρο. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα. Τιμή : 3850000.
Προς πώληση. Αυτό το επιπλωμένο σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια των οποίων 4 υπνοδωμάτια. Το συγκεκριμένο ακίνητο ανακαινισμένο. Δεν προβλέπονται καθόλου εργασίες ανακαίνισης.. Τιμή : 383595€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το σπίτι έχει καθαρό εμβαδόν 180 m² και διαθέτει 4 δωμάτια των οποίων 3 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 311 m² στο οποίο υπάρχει μια εξάρτηση. Το σπίτι προσφέρει μια όμορφη θέα στην θάλασσα και σε σοκάκι, και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το οίκημα επωφελείται από γυάλινη οροφή. Περιέχει εξίσου 1 κουζίνα η οποία είναι εξοπλισμένη, επιπλωμένη, ενιαία, με μπανιέρα, με λουτρό και ξεχωριστή. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία, 1 γραφείο, ένα πλυσταριό και ντουλάπια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και έναν ιδιωτικό κήπο. Τιμή : 190000€ (EUR).
Προς πώληση. Αυτό το μη-επιπλωμένο σπίτι 3 ορόφων έχει καθαρό εμβαδόν 320 m² και διαθέτει 6 δωμάτια των οποίων 5 υπνοδωμάτια. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 200 m². Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 καθιστικό. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κήπο και μια πισίνα κοινή. Τιμή : 750000€ (EUR). Η κατοικία επωφελείται από ένα γήπεδο τένις.